Az ország egyik legmodernebb gépparkjával rendelkező mondAt Kft. az optimális gyártási folyamatok és a kiemelkedő minőség mellett tette le voksát.
Ügyfeleink számára ez a következőket jelenti: gyors és pontos megrendelésteljesítést kiváló ár-érték aránnyal párosítva.
Munkáink minősége hosszú évek óta biztosítja számunkra a folyamatos növekedést mind az új ügyfelek, mind pedig a megrendelések számát illetően.
Ügyfeleink elégedettségét már az árajánlat kérési fázisban megalapozzuk kompetens és személyre szóló tanácsadással, segítőkészséggel és rugalmassággal.
A megrendelések teljesítése folyamán kiválóan képzett nyomdaipari és kötészeti szakembereink átlagon felüli minőségű termékeket állítanak elő.
Számítógép-vezérelt  gépparkunk nagy pontosságú és magas minőségű termékek előállítását teszi lehetővé.

Gutenberg János a könyvnyomtatás feltalálásával az európai történelem egyik legfontosabb médiaforradalmára.

A lelkiismeretes barkácsoló és precíz szakember sikere azon alapult, hogy a már ismert technológiákat használva fejlesztette ki újításait. Éppen ezért tekinti példaképének a mondAt Kft. csapata is.
Ezen példaképnek megfelelően dolgozunk mi is a mindennapokban – még akkor is, ha a nyomdaipar folyamatai ma már magas fokú automatizálásnak örvendhetnek.
Más szavakkal: ügyfeleink előnyére fordítjuk a hosszú évek szakmai tapasztalatait és a modern technológiák által nyújtott lehetőségeket.”