Több mint 20 éve foglalkozunk könyvnyomtatással és ezzel az évek alatt kiszolgáltuk a legkülönfélébb megrendelőket a vezető kiadóktól a hitszervezeteken, oktatásügyi kiadókon, kisvállalkozásokon és alapítványokon keresztül az egyéni megrendelőkig. Ha felmerül a könyvnyomtatás kérdése biztos lehet benne, hogy sokéves tapasztalatunkkal segítünk meghozni a megfelelő döntéseket. Teljes vállszélességgel állunk az általunk gyártott könyvek mögött.
A könyvnyomtatásnak nincs semmiféle nagy titka. Egyszerűen csak a következőkről van szó: pontos szerkesztés, profin kialakított megragadó borítódizájn és hívogató belívek, magas minőségű nyomás, erős és ugyanakkor rugalmas kötés, mely nem hagyja szétesni a könyvet és természetesen az időben történő gyártás/szállítás. A mondAt Kft. minden fentebb említett pontban sokéves tapasztalattal rendelkezik, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre bármilyen kérdésben.
Az évek folyamán megtanultuk, hogy nincs két egyforma projekt. Minden kiadó és minden egyes könyv egyedi.
Legyen szó akár kis példányszámú magánkiadványról, melyet digitális nyomógépeinken gyártunk le vagy a több mint 10 000 példányos bestsellerről, melyet akár 5 színes ofszetgépeinken nyomunk, biztosan megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.