Grafika

Egy-egy kiadvány megtervezéséhez komoly szaktudás szükséges. A tipográfia, a képek optimális kiválasztása, beállításai és szövegbe illesztése csak ránézésre egyszerű. Igazán kiemelkedő munka esetében az arányok, térközök és színek harmonikus kialakításáról van szó. Ráadásul az sem árt, ha már tervezés közben szem előtt tartjuk az adott termék nyomtatásához szükséges paramétereket. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött.

Tördelés

A tördelési eljárás segítségével az oldalakon a szöveget, a címeket, a képeket és egyéb illusztrációkat, dekorációs elemeket végleges formába rendezzük. A tördelés során a különböző cikkeket úgy kell elrendezni az oldalon, hogy az egyes anyagok jól elkülönüljenek egymástól és az illusztrációkkal, képekkel kiegészítve az elkészült oldal egységes benyomást keltsen az olvasóban. Ezen folyamatot hosszú évek tapasztalatával és magas fokú szépérzékkel rendelkező tördelőink lelkiismeretes munkával végzik el.

Korrektúra

A korrektúra vagy korrektúraolvasás az a munkafolyamat, amelynek során a korrektor a közlésre szánt nyomtatott vagy elektronikus szövegben kijavítja a helyesírási, nyelvhelyességi és tipográfiai hibákat. A korrektúraolvasásra különösen érvényes, hogy a minőség fontosabb a gyorsaságnál éppen ezért erre a folyamatra különös hangsúlyt fektetünk.